BIBS tutti - musta

Varastossa

ALE 3,90 €
alkaen 2,00
Säästät 49 %
 
 
 


 

Tämän hetken yksi suosituin tuttimalli, eikä ihme! Tästä tuttimallista vauva tykkää ja se on ilmeltäänkin kaunis ja helposti yhdistettävissä erilaisten asujen kanssa. Laaja värivalikoima takaa sen, että jokaiselle löytyy sopiva väri.

Bibs-tutti on malliltaan klassisen pyöreä. Tuttiosa on luonnonkumia ja se on suunniteltu tukemaan lapsen imemisrefleksiä. Tutissa on reiälliset, ulospäin kaartuvat reunat, jotta ilma pääsee kulkemaan tutin alle, eikä se ärsytä vauvan herkkää ihoa.

Valikoimastamme löytyy yksi koko (koko 2), joka sopii useimmalle vastasyntyneelle ja sitä voi käyttää aina taaperoikään asti. Tutti on parhaimmillaan n. 6-18 kk ikäisellä lapsella.

Valmistettu Tanskassa.

Mitat :pituus 3 cm, kärjen halkaisija 1,4 cm ja varren halkaisija 1 cm. Kannan halkaisija on 4,5 cm. 

Materiaalit: Tuttiosa on 100% luonnonkumia. Kanta on polypropyleenia (PP). Tuote ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja

Bibs täyttää EU-standardin EN1400 asettamat vaatimukset.

Hoito-ohjeet:

Säilytä tuttia kuivassa ja puhtaassa paikassa esimerkiksi laatikossa tai puuvillapussissa. Vältä tutin jättämistä suoraan auringonpaisteeseen, koska tämä saattaa vahingoittaa luonnonkumia. Älä säilytä tuttia puhdistus-/desinfiointinesteessä, jotka voivat vahingoittaa tutin kestävyyttä. Hygieniasyistä suosittelemme vaihtamaan tutin joka 2-3 kuukausi.

 

Puhdistus:

Ennen ensimmäistä käyttökertaa tulee tutti laittaa kiehuvaan veteen 5 minuutin ajaksi. Anna jäähtyä ja purista tuttiosa tyhjäksi vedestä. Puhdista tutti aina ennen käyttöä esimerkiksi kaatamalla kiehuvaa vettä sen päälle. Varmista myös, että tuttiosa on ehjä. Älä puhdista tuttia astianpesukoneessa tai mikroaaltouunissa.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Mylo tuttinauha - musta Mylo tuttinauha - musta
15,50 €
Mylo tuttinauha - sand Mylo tuttinauha - sand
15,50 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

BIBS tutti - savu
alkaen 2,00
BIBS tutti - hiekka
alkaen 2,00
BIBS tutti - valkoinen
alkaen 2,00
BIBS tutti - ivory
alkaen 2,00
BIBS tutti - vanilja
alkaen 2,00
Nooa - harmaa
49,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tutit, Muut tuotteet, Tammiale