BIBS Supreme silikoni 2 kpl - Vanilla/Dark Oak

Loppuunmyyty

ALE 11,90 €

Bibs-tuttien suosittu Supreme-malli Tuteissa on anatominen muotoilu, jossa tulevien hampaiden kohdalla silikoninen kumiosa on litteämpi eli paremmin suuhun mukautuva.

 Anatominen tutti vähentää avopurennan riskiä.

Bibs-tuttien tuttiosa on tehty 100% silikonista.

Tutissa on venttiili, joka mahdollistaa tuttiosan litistymisen, jolloin ilma poistuu tutin sisältä ja samalla paine vauvan kitalaessa vähenee. Tutin suun ulkopuolelle jäävässä osassa on isot ilmaraot, jotka mahdollistavat ilmanvaihdon suun ympärillä ja siten suojaavat vauvan herkkää ihoa.

  • KOKOTAULUKKO:
    • Koko 1: 0-6 kk
    • Koko 2: 6-18 kk

Valmistettu Tanskassa.

Materiaalit:

Tuttiosa on 100% silikonia. Kanta on polypropyleenia (PP). Tuote ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja

Bibs täyttää EU-standardin EN1400 asettamat vaatimukset.

Hoito-ohjeet:

Säilytä tuttia kuivassa ja puhtaassa paikassa tai  esimerkiksi tuttikotelossaVältä tutin jättämistä suoraan auringonpaisteeseen. Älä säilytä tuttia puhdistus-/desinfiointinesteessä, jotka voivat vahingoittaa tutin kestävyyttä. Hygieniasyistä suosittelemme vaihtamaan tutin joka 2-3 kuukausi.

 

Puhdistus:

Puhdista ja steriloi tutti laittamalla se kiehuvaan veteen 5 minuutin ajaksi. Anna jäähtyä ja purista tuttiosa tyhjäksi vedestä. Puhdista tutti aina ennen käyttöä, esimerkiksi kaatamalla kiehuvaa vettä sen päälle. Varmista myös, että tuttiosa on ehjä. Älä puhdista tuttia astianpesukoneessa tai mikroaaltouunissa. HUOM! tuttia ei saa keittää!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Demokategoria